Bouwinvest Offices

Bouwinvest Offices

Bouwinvest Office Fund

Kantoren in portefeuille en beschikbaar aanbod
← Terug naar de regio Rotterdam

WTC Rotterdam (Rotterdam)

Deel dit kantoor via:

WELCOME TO NEW WORLD TRADE CENTER ROTTERDAM

 


In het bruisende hart van wereldstad Rotterdam komt het (inter)nationale bedrijfsleven samen in het unieke gebouw World Trade Center Rotterdam. Oudere Rotterdammers hebben het vaak nog over ‘de Beurs’ in plaats van over het World Trade Center. Want de Koopmansbeurs ligt, letterlijk, aan de wortels van World Trade Center Rotterdam.

WTC Rotterdam is tegenwoordig een bruisende business hotspot waar men kan werken, ontmoeten, verbinden, eten en relaxen. Het historische gebouw met hoogwaardige kantoorruimten, hightech vergaderzalen, Convention center, Business center met flexplekken, Business services, inpandig parkeergelegenheden, horeca, winkels, personal fitness en kinderopvang maken het WTC Rotterdam een dynamische plek waar de huurders verzekerd zijn van een aansluiting op de mondiale zakenwereld.

LET’S DO BUSINESS

WTC Rotterdam beschikt over 41.000 m² kantoorruimte, verdeeld over zes verdiepingen in de laagbouw en 23 verdiepingen in de 90 meter hoge toren. Het WTC gebouw heeft een perfecte afwerking en een hoog serviceniveau. WTC Rotterdam is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk én beveiligd.

World Trade Center Rotterdam biedt de huurder een hoge mate van flexibiliteit. Reguliere kantoorruimten zijn te huur vanaf 35 m² en kunnen naar eigen wens worden uitgebreid of ingekrompen. Uiteraard zijn de kantoorruimtes voorzien van de infrastructuur die op dit niveau mag verwacht en worden het fris afgewerkt en gestoffeerd opgeleverd.

Foto's

Kenmerken

Kantoorsite wtcrotterdam.com
PlaatsRotterdam
Postcode3011 AA
Oppervlakte41 m2
BeschikbaarPer direct beschikbaar
TenantMulti tenant
Makelaar DTZ Zadelhoff, Jones Lang LaSalle en Ooms
BeheerderDTZ Zadehoff Vastgoedmanagement
ArchitectIn 1928 won architect Jan Frederik Staal een ontwerpprijsvraag voor een multifunctioneel beursgebouw waarin niet alleen de handel plaats vond, maar ook de Kamer van Koophandel, een theater en winkels zich bevond. En in de jaren zestig kreeg de rest van het
Bouwjaar1932/1987
IndeelbaarheidDiverse mogelijkheden
Parkeermogelijkheden575 inpandige parkeerplaatsen

Andere kantoren in de regio Rotterdam

Maasparc

Maasparc

Rotterdam

Statig kantoorgebouw in het aantrekkelijke Scheepskwartier

> Bekijk dit kantoor